bed and breakfast er populært
udlejning

Bed and breakfast er populært i Danmark

Med Bed and Breakfast får man både overnatning og morgenmad med i prisen. Det er blevet en populær måde at tage en overnatning på, i stedet for hotel. Ofte er stederne hyggelige og meget mindre end et hotel, og kan måske derfor virke mere afstressende. Og det er ikke kun hos danskerne selv, at den attraktive måde at overnatte på, er populær. Mange turister vælger også at bruge det, da det blandt andet kan være billigere end hoteller. Hotellerne er ofte placeret i centrum, men her har bed and breakfast ofte lokalitet lidt uden for byen, i de mindre byer. Man får dog ikke meget mere end morgenmad de fleste steder, da bed and breakfast stederne ofte er ret små. Nogle steder er der kun et par værelser, så man næsten kun kan være en eller to familier. Der ved kommer man også tættere på de andre gæster, og det bliver mere intimt end en hoteloplevelse. Det er nemmere at få en snak med ejeren og personalet af bed and breakfast, da der er bedre tid. På et hotel er der mange flere gæster der skal håndteres, og tiden pr. gæst er meget mindre. Ofte drives de forskellige bed and breakfast også af familie, hvor hele familien ofte hjælper til, med at få det hele til at kører rundt.

Hvem benytter bed and breakfast?

Ofte er dem der opsøger bed and breakfast, folk som gerne vil have afslappende, rolige og intime omgivelser. Gæsterne kan også være folk der er på bilferie, og som tager tingene lidt som det kommer. Her er det nemt at kører igennem de små byer, og se om der er et værelse ledigt, frem for at være presset af et ankomst tidspunkt på et hotel. Så har man mulighed for at tage det der kommer af værelser, og så kører videre næste morgen, efter morgenmaden. Skulle man have hund, så er der også flere steder hvor der er rig mulighed for, at have den med.

Hvorfor vælge bed and breakfast?

For det første er det billiger at vælge bed and breakfast, frem for en hotelovernatning. Men mange vælger det ikke kun på grund af prisen, men også fordi at de foretrækker denne form for overnatning. Der er ofte noget charmerende og mere hjemligt over det, end et hotel, som ikke har den samme intimitet. Hvis man er en af dem der gerne vil have sin mere struktureret, og ikke bare tage det første og bedste værelse, så kan man sagtens planlægge det hjemme fra. Der er masser af muligheder for bestilling af bed and breakfast på internettet, hvor man kan gå ind og se billeder og skabe et overblik over priserne. Hvis man helst ikke vil låse sig fast på noget hjemme fra, så kan man altid tage et par adresser med på nærliggende værelser, så man har noget at gå ud fra. Bed and breakfast er populært i Danmark, og det er forståeligt nok. Det er en anden stemning end man er vant til, og det skaber rammerne for en afslappende ferie for hele familien.

 

Standard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>