Ulykke

Smadret skærm – smadrede drømme

Ja, det skulle jo ske for mig på et eller andet tidspunkt. Jeg har fået ødelagt skærmen på min iPhone. Helvede da også. Og det værste af det hele er, at det ikke engang skete til en sjov og vild fest – men medens jeg kedede mig på arbejde. Så bliver det altså ikke mere nederen.

Jeg sad på mit kedelig fritidsarbejde i Eurospar og kiggede lidt rundt på facebook – drømte mig væk til en sjovere hverdag, du ved? Så sker det, at jeg taber min iPhone fra 20 centimeters(!) højde, og skærmen er totalt kaput. Hvis jeg ikke havde været på arbejde, havde jeg nok lagt mig i fosterstilling og grædt.

Jeg har lidt et ambivalent forhold til min forhold. For på den ene side er den næsten som et iltapparat – og på den anden ville jeg ønske, at jeg bare kunne smide den af helvedes til. Det er ufatteligt, så afhængig man er af den. Men, jeg måtte jo bide i det sure æble og betale for at få skærmen på min iPhone skiftet.

Nu sidder jeg her med en ny skærm på en gammel iPhone, og jeg føler mig lidt depressiv. Jeg slap heldigvis forholdsvist billigt, men for pokker det er skod. Nå, nok om mit lille sure opstød. Der er snart weekend, og så kan vi få lidt New Yorker-stemning tilbage i vores liv.

Standard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>