Mode

Sommertøjet skal snart luftes

Hvis du er vild med modetøj, som jeg, så er sommertiden altid dejlig. Misforstå mig ikke, sommer er helt sikkert dejligt for de fleste danskere – men det er en særlig tid, når sommertøjet skal findes frem fra gemmerne. Det er gudskelov snart slut med tunge vinterjakker, mørke farver og trist tøj.

Jeg føler en del med i herremoden, og forstår mig efterhånden lidt på modetøj. Jeg læser en del modeblogs, og følger med forskellige steder på nettet. Men på trods af min store passion for lækkert modetøj til mænd, så ved jeg jo også godt, at det er de færreste mænd, der opsøger moden som jeg gør. Derfor vil jeg kort opridse, hvad du skal kigge efter, når du skal ud at købe sommertøj.

Forårets og sommerens trends

En af de helt store trends sidste år, var farver og prints – og det tør jeg godt garantere, at vi får se i år også. Jeg er personligt selv vild med farver og prints, og det ser ud til, at jeg ikke er ene om den opfattelse. Men hvad er det så for farver, der kommer til at karakterisere herremoden, tænker du? Jo, jeg tror vi kommer til at se mange nuancer af rød, orange og gul. Det peger i hvert fald den vej, hvis vi skal tro på de store modehuse.

En anden ting, som jeg tror vi kommer til at se, er et stort fokus på blazere. Blazeren har fået lidt af en renæssance – og det synes jeg kun er fedt. Blazeren kan nemlig gå til både shorts, jeans, chinos og regulære habitbukser. Den kan være til at sætte prikken over i’et, også selvom du ikke er til klassisk herremode. Jeg vil personligt selv investere i en blazer i tweed, da jeg er særligt vild med den stil. Hvis du også er tosset med modetøj, så kunne jeg ikke forestille mig andet, end at du også deler den opfattelse.

Det var et kort oprids af sommerens trends, og jeg kunne jo sagtens være blevet ved. Hvad tror du, der kommer på mode til sommer? Skriv gerne en kommentar til indlægget.

Standard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>