vandfontæne-have
Bolig og indretning

Vandfontæner til haven

Når det kommer til at dekorere sin have, er der mange ting man kan gøre, for at gøre den pænere. En af de ting er at pynte den med kunst, fx i form af en vandfontæne. Vandfontænen vil fungere som et godt element til din have, hvis du ønsker at give den mere liv eller bare gøre den lidt pænere at se på.

Med sit rindende vand, giver vandfontænen et dynamisk indtryk i det samlede billede af din have. Det løbende vand er pænt at se på, og giver den rare velkendte lyd. Det kan virke afslappende, og gøre det generelt mere behageligt at befinde sig i haven. Den gør også de aftener, hvor man sidder ude på terrassen og nyder naturen, endnu mere hyggelige.

Mange forskellige designs

Tænker du på, om der skulle findes en vandfontæne til haven, der vil falde i din smag? Det gør der garanteret. Vandfontæner til haven fås i mange forskellige traditionelle, elegante og sjove designs, så der nok skulle være noget til enhver smag.

Der findes fx vandfontæner til haven, som forestiller en brønd, hvorover der hænger spande, hvorfra vandet bliver hældt fra den ene til den næste, og til sidst ned i brønden. Eller vandfontænen, som forestiller en træstammer eller flere træstammer, og vandet så løber ned langs.
Der findes mange flere forskellige designs, så chancen, for at du finder en, du synes om, er god.

Vandfontæner kan både være flotte og sjove at se på, og er derfor et godt element til de fleste haver. Mange af vandfontænerne til haven er udstyret med LED-lys, der lyser skulpturen og vandet op, når det er mørkt. Så kan I også have glæde af vandfontænen i haven om aftenen, når solen er gået ned. Man kan stille den, så den er synlig igennem vinduet indefra, eller sådan den er tydelig når man sidder ude på terrassen.

Så hvis I står og mangler lidt inspiration til, hvordan haven kan prydes lidt ekstra, er vandfontænen en god løsning hertil. Den vil med sikkerhed bringe jeres have et ekstra element af hygge og kunstnerisk udtryk.

Standard

2 thoughts on “Vandfontæner til haven

  1. Ja, de er altså temmelig fikse, sådan nogle fontæner. Jeg har en gammel defekt en stående, som jeg bruger til udendørs askebæger, bare sådan mest pga. det dekorative. Men måske man skulle få købt sig en ny, som rent faktisk virker :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>