Hverdagsliv

Yndlings tøjmærker fra the Big Apple

Så er det tid til et blogindlæg, og jeg vil skrive lidt om noget, der står mit hjerte nær; nemlig modetøj. Jeg er ikke en direkte modefreak, men jeg kan godt lide at have noget fedt kluns. Og som du nok ved, så elsker jeg jo New York – og derfor skal der jo nævnes nogle rigtige NY-brands.

Det er ikke nogen hemmelighed, at modetøj kan være en dyr fornøjelse – og jeg har ikke altid været god til at spare op. Tidligere var der sgu ikke de store mulighed for at få fat i penge til en fornuftig rente, men nu er der heldigvis sket lidt på den front. Jeg så fx for et par dage siden, at Vivus tilbød et mikrolån uden rente. Hvis man som ung er lidt i pengenød, så kan et hurtigt lån online måske være løsningen. Så længe du kan betale tilbage hurtigt i hvert fald.

Nå, men vi kom lidt væk fra pointen. Jeg skulle jo snakke om modetøj, og ikke om at låne penge. Så her følger den, min liste over de fedeste tøjmærker fra New York.

American Apparel
Superfed kæde der kan findes overalt i USA – og overalt i the Big Apple. De laver alt deres tøj på eget ‘værksted’, og du kan finde et kæmpe udvalg til en god pris. Jeg er særligt vild med sweatshirts og t-shirts fra American Apparel.

Abercrombie and Fitch
Verdenskendt brand, der laver lækkert tøj til kvinder og mænd. Jeg har ikke sindssygt meget fra Abercombrie and Fitch, da det er ret dyrt, men jeg har da lidt. Hvis jeg skulle vælge det fedeste fra dette brand, så bliver det nok skjorter og cardigans. Det er mere klassisk herretøj du finder her, og det er også ret fedt.

Hvis jeg skulle vælge to yndlings tøjmærker, så må det være ovennævnte. Hvad er dine? Lad mig høre fra dig i kommentarerne.

Standard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>